ANTIPASTI

ANTIPASTI

alici fritte

alici fritte

  • euro 5.00

Cheesesteak di Fassona

Battuta di fassona, pomodorini semidry, formaggio fuso al pepe e lime , olio di caiazzo, crumble home made,pepper vinegar, Yogurt sauce, filamenti ti di peperoncino, fried basil

  • Euro 12,50

Tuna on the creamy

Red tuna 80gr, red potato puree, Acid sauce

  • euro 15,00

Patatonno obese - 2pz

obese tuna tartare, Home Made in the Nero Pepe of Tasmania, crunchy potatoes, Porro filaments, radicchio filaments, emulsion of thyme oil

  • euro 10,00

Cod carpaccio

Limone citrus cod on bed of Treviso Radicchio, Caiazzo oil, Pepe Rosa, sale Maldon

  • euro 5,00

BAO PULLED

steam sandwich, pulled home made, salsa barbecue, Yogurt sauce

  • euro 5,00

BAO GENOVESE

bao a vapore, FRIGTATA SLARE AT THE GENOVESE HOME MADE, Pecorino Velvet DOP

  • euro 5,00

How

bao a vapore, ragù meatball, seasoned cheese fondue 24 months

  • euro 5,00

Bao tuna fusion

red tuna, pane bao, potato puree, Yogurt sauce

  • euro 5,00

Nando leaf

Pizza Pizza in Foglia, buffalo morsels, pork tense bacon, Home Made grilled aubergines, Parmigiano Reggiano fondue 24 months

  • euro 8,50

Cannolo napoletano

Tipicono cannolo ripieno di Ricotta e pistacchio,Mortadella la Favola legata a mano e granelle di pistacio

  • euro 6,00

Pacchero ripieno

Pacchero ripieno di ricotta,tartare di gamero di mazzara e lime

  • euro 6,00

Bufala e alici

Letto di friarielli, buffalo mozzarella 100 gr. alici fritte e sbriciolata di tarallo

  • euro 12,00

bruschetta Patanegra 2PZ.

Bruschetta con vellutata di friarielli,lardo di patanegra , filamenti di peperoncino dolce basilico

  • euro 7,00

Baccala' in tempura

Baccala' in tempura,con letto di scarole,

  • euro 7,00

Antipasto Simeoli

antipasto composto da cannolo ripieno,pacchero ripieno,polpetta e crostino al ragu' Neapolitan, bruschetta con friarilelli ,baccala' in tempura

  • euro 18,00

Land cutting board: Selection selection of local cured meats - 2 people

raw Parma 24 months, mountain speck, piacentina bacon, mortadella igp, smoked cooked ham, buffalo mozzarella, Montanara alla Genovese, Tufts of ricotta with basil powder, Pecorino Carmasciano, flavored cacioricotta, honey jam (served with pan focaccia)

  • euro 40,00

Bustcher Rustichella - 2pz

Talking of Bufalia Pugliese, tomato, semi-Dried yellow and red, Alici del Cantabrico, fried basil, Cuvée pepe

  • euro 4,00

Bruschetta now

  • Euro 5.50

Tris of bruschetta - 2pz

classic bruschetta, Straccato Pugliese with yellow tomato and semidry red, Alici del Cantabrico, cod mandate, red and yellow confit cherry tomatoes, Oregano of Pantelleria, Velo of Colonnata lard

  • euro 8,00

Raw sea sizes - 2 people

Gambero di Mazara del Vallo, Spigola tartare with local marinade and fried seaweed, fried basil, zests of lemon, Cantabric anchovy fillets, bruschetta with norwegian cod cloak, chopped almond, confit tomato, Colonnata lard, Caiazzo oil, parsley powder, Cup of lemon cod carpaccio on bed of Treviso and Caiazzo oil

  • euro 45,00

BRUSCHETTA CON PULLED PORK - 2pz

pulled pork, Yogurt sauce, barbecue

  • euro 5,00

Classic bruschetta - 2pz

sliced ​​garlic, bread of our production, datterino tomato, extra virgin olive, Oregano of Pantelleria

  • euro 3,00

Raw and mozzarella

raw zibello, Campana buffalo mozzarella

  • euro 12,00

Covered € 3.00
In case of intolerances or allergies, contact the dining room staff.