our pizzas

our pizzas

Our pans

A dough made with a preferment and hydration of the 80% with double cooking in an electric oven make our pans extremely light.

Butter and anchovies

  • euro 15,00

Normandy butter, Cantabrian anchovies and semi-dry datterino tomatoes

Beef caprese

  • euro 15,00

Carpaccio of Sorrento beef heart tomatoes,mountain oregano,basil pesto and buffalo mozzarella from Campania DOP.

Raw ham and figs

  • euro 15,00

Buffalo blue base,raw ham from Parma, buffalo mozzarella and fig jam . All'uscita olio evo

Pork

  • euro 15,00

Rosemary potato cream,porchetta from Ariccia,fried aubergine and provola cheese fondue. All'uscita olio evo

Fresh Curly

  • euro 15,00

Raw curly escarole,Taggiasca olives,pine nuts,buffalo stracciatella, semi-dry red cherry tomato, semidry yellow datterino, . All'uscita olio evo

tradition

The innovative pizzas certainly have their charm and know how to involve with particular flavors and combinations ... but let's face it, nothing can beat the great classics

Marinara

  • classical 5,50
  • gluten free 7,50

San Marzano DOP tomato, mountain oregano, garlic, fresh basil, Torretta extra virgin olive oil

Margherita

  • classical 6,50
  • gluten free 8,50

San Marzano DOP tomato, fior di latte from Agerola, seasoned grana padano 16 months, fresh basil, Torretta extra virgin olive oil.

Cossack

  • classical 5,50
  • gluten free 7,50

San Marzano DOP tomato, pecorino di fossa, fresh basil, Torretta extra virgin olive oil.

Fried Montanara / baked

  • classical 7,00

Ragù San Marzano DOP, fior di latte from Agerola, seasoned grana padano 16 months
All'uscita basilico fresco e olio extra vergine di oliva Torretta.

Ortolana

  • euro 8,50

Zucchini cream soup, provolone from Agerola, pepperoni, Champignon mushrooms, eggplant chips, fresh basil, extra virgin olive oil.

Buffalo

  • classical 8,50
  • gluten free 10,50

San Marzano DOP tomato, Campania buffalo mozzarella dop.
All'uscita olio extra vergine di oliva e basilico fresco.

Diavola

  • classical 9,00
  • gluten free 11,00

San Marzano DOP tomato, fior di latte from Agerola, salami Naples, Nduja di spilinga, seasoned grana padano 16 months.
All'uscita basilico fresco e olio extra vergine di oliva Torretta.

Capricciosa

  • classical 9,00
  • gluten free 11,00

San Marzano DOP tomato, fior di latte from Agerola, cardoncelli mushrooms, white artichoke from Pertosa, baked ham, Taggiasca black olives, seasoned grana padano 16 months.
All'uscita basilico fresco e olio extra vergine di oliva Torretta.

La Cruda

  • classical 10,00
  • gluten free 12,00

Fior di latte from Agerola, Parma ham, fresh rocket, seasoned grana padano flakes 16 months, cherry tomatoes.
All'uscita olio extra vergine di oliva Torretta.

4 Cheeses

  • classical 8,50

Fior di latte from Agerola,Valle d'Aosta fontina,buffalo blue,pecorino black rind,aged Grana Padano PDO 30 months.

All'uscita olio extra vergine di oliva e basilico fresco.

Baked calzone

  • classical 9,00

Fior di latte from Agerola , buffalo ricotta, San Marzano DOP tomato, salami Naples, Grana Padano D, fresh basil, black pepper, Salento extra virgin olive oil stone squeezed

Fried Calzone

  • classical 9,00

Stuffed with Agerola provola, buffalo ricotta, San Marzano DOP tomato, cicoli Campani, fresh basil, black pepper

innovation

Refined raw materials, top-class ingredients make our combinations a truly unique experience.

Diameter 3.0

  • euro 10,00

Ledge filled with buffalo ricotta with mint, provolone from Agerola, crispy bacon, flakes of black-skinned caciocavallo cheese.
All'uscita scaglie di caciocavallo basilico fresco e olio extra vergine di oliva Torretta.

Norm revisited

  • euro 10,00

San Marzano ragout dop, Marche meatballs with sauce, Agerola provola and jiulinne aubergines.
All'uscita caciocavallo basilico fresco e olio extra vergine di oliva Torretta.

Mulignane in Scarpon...

  • euro 12,00

Double cooked aubergines,fried and creamed,provolone from Agerola,bruised Cilento olives and olive dust,Piennolo tomato cream,caper powder,nubia garlic and parsley emulsion.

At the evo oil outlet.

Nanane

  • euro 10,00

Provola Agerola, baked potatoes, Fried Marche meatballs.
All'uscita fonduta di grana padano 16 months fresh basil and Torretta extra virgin olive oil.

La Nera

  • euro 13,00

Black truffle cream, provolone from Agerola, Semidried yellow datterino tomato and Caserta black pig sausage.
At the exit flakes of seasoned parmesan 16 months fresh basil and Torretta extra virgin olive oil

Peas one hundred days

  • euro 11,00

Double cooked Vesuvius peas,provolone from Agerola,caramelized nocerino spring onion,rolled cooked belly ,Carmasciano pecorino cream and orange zest.

All'uscita olio evo

Smoke

  • euro 9,00

Montanara fried and then dried in the oven with San Marzano tomato ragout cooked at low temperatures with beef cutlet.
All'uscita stracciatella di mozzarella di bufala, Smoke.

Monachina

  • euro 12,00

Escarole in double consistency,buffalo provola,Carmasciano pecorino,black olive tapenade,caper and sweet pepper powder,alici del cantabrico,zeste di limone d'amalfi.

Cilento D'Amare

  • euro 12,00

Asparagus in triple consistency,fior di latte from agerola,Alife onion caramelized in double malt beer,Cilento cacioricotta,olio all'aglio orsino e soppressata cilentana di Cembalo.

Like a popped pepper!

  • euro 12,00

Peppers in three colors in two cooking times,fried and creamed,provolone from Agerola,baked ham,ground Chianina, and marjoram crumble.

All 'uscita olio evo.

Bronte

  • euro 10,00

Provola Agerola, mortadella from Bologna PGI, pistachio pesto, buffalo stracciatella and Bronte pistachio.
All'uscita basilico fresco e olio extra vergine di oliva Torretta.

King Sartu

  • euro 12,00

Neapolitan ragù 12h, fried meatballs,agerola provola,creamy peas, Grana padano fondue 18 months, cardoncelli mushrooms and rice brittle. At the exit of extra virgin olive oil

Cantabrian

  • euro 8,00

San Marzano DOP tomato, piennolo tomato,mountain oregano, Taggiasca olives, Cantabrian anchovies.
All'uscita olio extra vergine di oliva Torretta.

Trio of tomatoes

  • euro 10,00

DOP buffalo mozzarella from Campania, semidried yellow datterini tomatoes, semidied red datterini tomatoes, fresh date tomatoes.
All'uscita scaglie di caciocavallo buccia nera basilico fresco e olio extra vergine di oliva Torretta

Scarpariello

  • euro 11,00

Scarperiello sauce with Corbarino tomato,datterino tomatoes,provolone from Agerola,Cornice filled with smoked buffalo ricotta,crunchy and basil emulsion.

All'uscita olio evo e basilico fresco

Dreaming of a Nerano!

  • euro 11,00

Double cooked courgettes, fries,dried and creamed, fior di latte from Agerola, caramelized Alife onion, provolone del monaco DOP, basil emulsion

All'uscita olio evo