PIZZA
Neapolitan Classics
Cosacca
S. Marzano tomato, pecorino, olive oil
- euro 9,50
Marinara
S. Marzano tomato, garlic, oregano, olive oil
- euro 9,00
Margherita
S. Marzano tomato,, mozzarella, basil
- euro 10,00
Provola e pepe
S. Marzano tomato, smoked provola, black pepper
- euro 12,50
Provola e Pepe Bianca
Smoked provola, black pepper
- euro 12,50
Filetto
Mozzarella, cherry tomato, olive oil
- euro 12,00
Salsiccia e Friarielli
Mozzarella, smoked provola, Italian sausage, friarielli (wild greens)
- euro 15,00
Salame
S. Marzano tomato, mozzarella, Neapolitan salame
- euro 14,00
Diavola
S. Marzano tomato, mozzarella, Neapolitan salame, homemade spicy oil
- euro 14,00
Crudo e Scaglie
S. Marzano tomato, mozzarella, prosciutto, cherry tomato, rucola, parmesan
- euro 14,50
Cotto e Funghi
S. Marzano tomato, mozzarella, sautéed porcini, Italian ham
- euro 16,00
PIZZA SPECIALS
Pizza Specials
5 Formaggi
Mozzarella, parmesan, pecorino, gorgonzola, emmental
- euro 14,50
Posillipo
Pesto, mozzarella, Neapolitan salame, burrata
- euro 16,50
Flegrea
Vesuvio yellow tomato, smoked provola, Italian sausage
- euro 16,00
Schwoch
Smoked provola, black pepper, speck, gorgonzola
- euro 16,00
Coppa e Porcini
Smoked provola, coppa, porcini mushrooms
- euro 16,00
Angelina
Mozzarella, sautéed eggplant, cherry tomato, ricotta
- euro 16,00
Pomodorini Gialli
Vesuvio yellow tomato, anchovies, black olives
- euro 15,00
Mortadella e Pistacchio
Mortadella, pistachio pesto, stracciatella
- euro 17,50
Paesana
S. Marzano tomato, smoked provola, pancetta, nduja
- euro 18,00
Santa Lucia
Mixed Vesuvio tomato, parmesan, pecorino
- euro 15,00
Spartaco
S. Marzano tomato, caramelized onions, mozzarella, nduja, Calabrian spianata, spicy oil
- euro 18,00
Buffalo Blue
Provola, Italian Sausage, Buffalo Gorgonzola, compose of tomato.
- 17,5
Palestinese
Mozzarella, cherry tomato, za'atar, olive oil
- 13,5
O' Patatrac
smocked provola, Italian sausage, home made potato chips, cream of Pecorino
- 16.5
In case of intolerances or allergies, contact the dining room staff.